Over ons

Het team van Noordman Adviesgroep ontzorgt graag hun klanten. Particulier of ondernemer, boer of ambtenaar, starter of springruiter, wij voelen ons betrokken bij elk van onze klanten.

Noordman Adviesgroep is ontstaan door de steeds groter wordende behoefte van mensen die zoeken naar een tussenpersoon die aandacht geeft aan zijn klanten, bereikbaar is en een onafhankelijk advies kan geven.

Wij zijn een adviseur op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en bedrijfsfinancieringen en leveren maatwerk in verzekeringsoplossingen. Wij werken met een focus op de klant en hebben de ervaring en kennis voor een goed advies dat bij je of jouw bedrijf past. Wij kunnen maatwerk aanbieden en stoppen niet voordat je geholpen bent.

Wij staan dicht bij de klant, zijn een direct aanspreekpunt en begeleiden en ondersteunen de klant voor een snelle en correctie afwikkeling van zijn schade. Geen lange telefonische wachtrijen, maar direct contact met de juiste persoon.

Wij vergelijken verschillende aanbieders op premie en voorwaarden en zijn niet gebonden aan verzekeraars. Onze dienstverlening is helder, onze communicatie transparant. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en heeft je volledig inzicht in jouw eigen situatie.

Wij zijn gevestigd in Breda, maar hebben een groot werkgebied en klanten maken over heel Nederland gebruik van onze dienstverlening. Wij hebben een samenwerken met enkele landelijk werkende accountantskantoren en brancheorganisaties.

Ontmoet het team

Jan Noordman

Jan Noordman

Eigenaar / Adviseur
Daniëlla Martens

Daniëlla Martens

Binnendienst medewerkster particulier- en zakelijke verzekeringen
Monique Videler

Monique Videler

Binnendienst medewerkster particulier- en zakelijke verzekeringen
Dennie Rovers

Dennie Rovers

Hypotheekadviseur, adviseur particulier- en zakelijke verzekeringen
Claudia van der Velden

Claudia van der Velden

Commercieel medewerkster binnendienst particulieren
Patricia scherpenzeel

Patricia scherpenzeel

commercieel medewerker buitendienst particulier